BEJELENTKEZÉS


HÍRLEVÉL


JVC KD-R491

JVC KD-R491

CD, USB, FLAC, AUX, 2018-as modell

Ár: 26 990,- Ft
JVC KD-X451DBT + DAB antenna

JVC KD-X451DBT + DAB antenna

Mechanika nélküli fejegység, USB, Bluetooth, DAB+ antennával

Ár: 49 990,- Ft
JVC KD-X351BT

JVC KD-X351BT

Mechanika nélküli fejegység, USB, Bluetooth

Ár: 29 990,- Ft
JVC KD-X252

JVC KD-X252

Mechanika nélküli fejegység USB-vel iPod/iPhone kompatibilis

Ár: 20 990,- Ft
JVC KD-X151

JVC KD-X151

Mechanika nélküli fejegység USB-vel

Ár: 19 990,- Ft
Pioneer TS-G170C

Pioneer TS-G170C

16cm-es komponens szett

Ár: 13 990,- Ft
Pioneer TS-G6930

Pioneer TS-G6930

3 utas nagyovál hangszóró

Ár: 13 990,- Ft
Pioneer DEH-X8700BT

Pioneer DEH-X8700BT

CD, USB, Bluetooth, Változtatható szín

Ár: 67 901,- Ft
Pioneer DEH-S510BT

Pioneer DEH-S510BT

CD, USB, Bluetooth, iPod/iPhone kompatibilis, változtatható szín

Ár: 47 901,- Ft
Pioneer DEH-S400DAB

Pioneer DEH-S400DAB

CD, USB, DAB, Változtatható szín, iPod/iPhone

Ár: 49 900,- Ft

Tesztek

2016.09.06.

A Denon bemutatja az első X-szériás AV Receivereit beépített HEOS hálózati technológiával

>2016-08-30
2016. augusztus 30. – A Denon, mint a világ egyik vezető prémium audio termék gyártója, a mai napon bejelentette a világ első Denon Network AV receivereit integrált HEOS technológiával.

Ezek a modellek a cég nagysikerű X-Series sorozatából születtek. A prémium kategóriás AVR-X6300H és az AVR-X4300H most vált igazán az otthoni szórakozás központjává azáltal, hogy kategóriájában a legjobb audio és video minőséggel tölti meg az egész házat. Az új modellek a legújabb HDMI csatlakozókkal, a tovább finomított Denon hanggal és a HEOS integrációval kiterjesztett hozzáférést biztosítanak a népszerű zenei streaming szolgáltatásokhoz és a multi-room audio kezeléséhez. Mind a két újoncról elmondható, hogy ezek a legteljesebb házimozi központok, amiket valaha is kifejlesztett a Denon.
AVR-X4300H: prémium házimozi központ HEOS hálózati integrációval

Az új Denon AVR-X4300H most 9 végerősítő fokozattal érkezik, mindegyik csatorna névleges teljesítménye 200 watt: bevetésre készen a Dolby Atmos, DTS:X, vagy Auro 3D (opcionális, fizetős frissítés) hangsávokkal rendelkező nagy házimozizásokra. Figyelemre méltó, hogy a 9 csatornás erősítő lehetővé teszi a 7.1.2, vagy 5.1.4 3D-s élményt anélkül, hogy plusz külső erősítőt kellene alkalmaznunk. Egy külső sztereó erősítővel a kiterjesztett 7.1.4 csatornás beállítás is kivitelezhető. Ha nem használja a receivert 3D-s hangra, akkor az integrált erősítőket ki lehet jelölni újabb pár hangszóró meghajtására a második és/vagy harmadik audio zónában, ahol a fő szobával azonos, vagy attól különböző forrásból származó műsorokat is hallgathatunk. Azonban minden hangjelet finoman kezel a híres Denon D.D.S.C.-HD (Dynamic Discrete Surround Circuit - High Definition) és az egyedi AL24 Processing Plus, valamint a végső hangzás tökéletesítését a kiváló minőségű 192 kHz/32bit D/A konverterek támogatják. A Denon Link HD csatlakozás pedig a jitter-mentes átvitelt támogató Denon Blu-ray lejátszóknál alkalmazható. Köszönhetően a 11.2 csatornás jelfeldolgozási képességnek, a tizenegy hangsugárzó terminálnak és a 11.2 csatornás előerősítő kimeneti csatlakozónak, az AVR-X4300H hatalmas rugalmasságot kínál a multi-room és erősítő hozzárendelés opciókban. A két HDMI kimenet mellett (a fő szobához), egy harmadik HDMI Zóna kimenet ad még nagyobb kényelmet több kijelző csatlakoztatásához egyéb szobákban az egész lakásban.

Miközben rendelkezésre áll a híres Denon hangminőség, az AVR-X4300H jellemzője a beépített AirPlay és a Bluetooth zenei streaming lehetősége az okostelefonokról, valamint a Wi-Fi, amivel könnyedén csatlakozhat az otthoni hálózatra. Miután csatlakozott, a beépített HEOS technológia megnyit egy teljesen új világot a korlátlan zenei forrásokhoz kényelmes vezérlési lehetőségekkel és a multi-room élményével. A HEOS-szal a felhasználó könnyen streamelheti az olyan zenei szolgáltatásokat, mint a Spotify, TuneIn Internet Radio, Deezer, TIDAL, SoundCloud stb. A felhasználó zenei könyvtárában való böngészés az otthoni hálózaton keresztül gyors és intuitív. Támogatja a normál felbontású, valamint a nagy felbontású audio formátumokat, beleértve a FLAC HD és a DSD fájlokat is. Ezen túlmenően a felhasználó hallgathatja a zeneszámokat közvetlenül a telefonról, tabletről, vagy USB-meghajtóról. És mindez vezérelhető az ingyenes HEOS alkalmazással, amit annyi okostelefonra és tabletre telepíthetünk, amennyire csak szükséges. Az app azonnali multi-room audio vezérlést biztosít, vagyis a felhasználók vezérelhetik a zenét az összes szobából, bármilyen eszközről: lejátszhatnak különböző zenéket különböző forrásokból minden szobában, csoportosíthatnak több helyiséget, és ugyanazt a zeneszámot lejátszhatják tökéletes szinkronban, party üzemmódban is. A teljes HEOS termékválasztékról bővebben itt olvashat: www.denon.hu/hu/heos.

Összesen 8 HDMI 2.0a bemenettel (egy az előlapon) és 3 kimenettel az AVR-X4300H videó szekciója kész átvenni a teljes irányítást a szó szoros értelmében minden modern eszközön, mint például a Blu-ray lejátszók, médialejátszók, videokamerák - akár több eszközön is egyidőben. Természetesen rendelkezik a teljes HDCP 2.2 specifikáció kompatibilitással, ami szükséges a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Az AVR-X4300H emellett támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD videó mellett a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezést, a HDR-t és BT.2020 jeltovábbítást is. És ha ez nem lenne elég, a nagy teljesítményű videó processzor képes felkonvertálni a standard felbontású és nagy felbontású videó forrásokat teljes sebességű 4K Ultra HD felbontásra, a végső vizuális élmény érdekében.
AVR-X6300H: a végső házimozi központ HEOS-szal és 11 csatornás monolitikus előfok tervezéssel

A Denon csúcskategóriás AVR-X6300H egy egyedülálló fejlesztés a cég történetében. Ez az első Denon AV Receiver 11 erősítő fokozattal, melynek mindegyik csatornája névleges 205 watt teljesítménnyel rendelkezik. Ez a Denon készülék a tökéletes válasz a mai 3D-s audio formátumokra, mivel az AVR-X6300H meg tud hajtani egy teljes 11 csatornás 3D házimozit is, nincs szükség további külső erősítőkre. Osztozik az AVR-X4300H-val annak összes technikai kifinomultságán - beleértve HEOS integrációt, a bonyolult videó részt és a csatlakoztatási lehetőségeket - de az AVR-X6300H még ezen is túlmegy a további hang finomítási fejlesztéseivel. A diszkrét monolitikus erősítő kialakításban alkalmazott egyedi DHCT (Denon Nagy Áramerősségű Tranzisztorok) valóban növeli a referencia osztályú hang minőségét, megtöltve a házimozit meghökkentő tisztasággal, erővel, részletgazdagsággal és mélységgel. Aranyozott bemeneti/kimeneti csatlakozók és az újonnan kifejlesztett, átlátszó hangsugárzó csatlakozók is gondoskodnak a legjobb kapcsolatról a forrásokból és a hangsugárzók felé.

Eltekintve a műszaki kiválóságtól, elmodható, hogy a Denon mindig is élen járt a készülékei használhatóságában és az egyszerű kezelésében. Tovább fokozza a kényelmes működtetést a HEOS App, az új Denon AVR 2016 Remote App az iOS és Android készülékekhez, valamint a Kindle Fire-hoz, így vezérelni tudjuk az összes alapvető AVR funkciót. Az exkluzív Denon Setup Assistant és a Quick Start Guide által egy Denon AV Receiver beállítása gyors és egyszerű. Az Audyssey MultEQ XT32 automatikus terem akusztika bemérő és korrekciós rendszer beállítja a telepített hangsugárzókat az adott szoba akusztikájához, a legsimább, legtermészetesebb hangkép elérésével. Az Audyssey Dynamic Volume valós idejű hangerő-szabályozás, míg az Audyssey Dynamic EQ feljavítja a rendszer térhatású hangzását alacsony hangerő mellett is. Ez az egész csomag egyidőben gondoskodik a gondtalan működtetéséről és az egyszerű kezelhetőségéről.

Az AVR-X6300H és AVR-X4300H októberben lesz elérhető fekete és prémium ezüst színekben.
AVR-X4300H - Legfontosabb jellemzők

9x200W AV Receiver; 11.2 csatornás jelfeldolgozás
9 erőteljes erősítő az egyszerű 3D-s audio beállításhoz, hogy megtöltse a nagy szobákat is Denon hanggal
Beépített WiFi 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással; beépített Bluetooth
Szilárd hálózati kapcsolat, különösen a WiFi zsúfolt lakásokban
4K/60Hz, teljes sebességű jeltovábbítás, 4:4:4 szín felbontás, HDR és BT.2020
A legújabb HDMI szabvány időtálló kompatibilitással
8 HDMI bemenet (1 elöl) teljes HDCP 2.2 támogatás; 3 HDMI kimenet
Bőséges bemenet a digitális eszközökhöz; különböző video a különböző helyiségekben
Fejlett video jelfeldolgozás az analóg-HDMI jelátalakításhoz és teljes sebességű 4K skálázás
Full HD és Ultra HD videó minőség a meglévő DVD-kről, vagy analóg forrásból
Dolby Atmos és DTS:X (legfeljebb 7.1.4 hozzáadott 2 csatornás erősítővel); Auro-3D bővíthető
Egyedülálló 3D hangzás lehetőségek felső effektekkel
Beépített HEOS Wireless Multi-Room Audio technológia
Élvezze a zenét az egész házban több HEOS termékkel
AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Hálózati Audio Streaming
Hozzáférés szinte korlátlan online zenei forráshoz
DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, WAV és ALAC támogatás
Nagy felbontású audio streaming támogatás a HiFi rajongók számára, résmentes lejátszás
Audyssey MultEQ XT32, SubEQ, LFC, Dynamic Volume, Dynamic EQ
Megvalósul az Ön egyéni szobájának a végső kiegyenlítése, beleértve Subwoofer EQ-t is
Fejlett Multi-Room lehetőségek; 11.2 csatornás Pre-out; RS232 vezérlés
Audio és video több szobában; előkészítve harmadik fél általi automatizálási rendszerekre is
Színkódolt hangsugárzó csatlakozók, Setup Assistant, Denon AVR 2016 Remote App
Problémamentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
Intelligens ECO mód ki/be/auto beállítással
Energiatakarékosság a minőség feláldozása nélkül

AVR-X6300H - További funkciók

11x205W AV Receiver; 11.2 csatornás jelfeldolgozás
11 nagy teljesítményű erősítő a fantasztikus 3D-s audio élményhez, hogy megtöltse a nagy szobákat is Denon hanggal
Monolit erősítő Design, Denon Custom Made tranzisztorokkal
Végső minőségű megépítés a referencia-osztályú audio élményhez
Dolby Atmos és DTS:X (legfeljebb 7.1.4, 2-csatornás erősítő hozzáadása nélkül); Auro-3D bővíthető
Teljes 3D-s hang opció, nincs szükség külső erősítőreÚjdonságok
JVC KD-R491

JVC KD-R491

Cikkszám: KD-R491
Rendelhető

CD, USB, FLAC, AUX, 2018-as modell

Ár: 26 990,- Ft
JVC KD-X451DBT + DAB antenna

JVC KD-X451DBT + DAB antenna

Cikkszám: KD-X451DBT+
Rendelhető

Mechanika nélküli fejegység, USB, Bluetooth, DAB+ antennával

Ár: 49 990,- Ft
JVC KD-X351BT

JVC KD-X351BT

Cikkszám: KD-X351BT
Rendelhető

Mechanika nélküli fejegység, USB, Bluetooth

Ár: 29 990,- Ft
JVC KD-X252

JVC KD-X252

Cikkszám: KD-X252
Rendelhető

Mechanika nélküli fejegység USB-vel iPod/iPhone kompatibilis

Ár: 20 990,- Ft
JVC KD-X151

JVC KD-X151

Cikkszám: KD-X151
Rendelhető

Mechanika nélküli fejegység USB-vel

Ár: 19 990,- Ft


Üzlet nyitva tartás
Hétfőtől péntekig: 08 - 17 óráig
Szombat: 09 - 13 óráig
Kapcsolat
Re-Carta Kft.
Cím: 9028 Győr, Szent Imre út 69/a
E-mail: bolt@re-carta.hu
Tel.: 06-96/525-454, 06-96/525-464
Fax: 06-96/525-464/4, 525-474/4
Mobil: bolt: 20/490-0089
Nagyker: 20/399-3509